Familienet app binnenkort beschikbaar … en meer

31 maart 2021

Familienet app

Familienet blijven we in 2021 natuurlijk met hart en ziel verbeteren.

De app voor Android en IOS is bijna klaar! Het mooie eigentijdse design en de prettige en snelle gebruiksmogelijkheden worden nu uitgebreid getest. Binnenkort voor alle gebruikers beschikbaar.

Notificaties (dat zijn de meldingen van nieuwe berichten) zijn voor medewerkers erg belangrijk. Welke familie heeft een bericht geplaatst? Wie heeft er op mijn verslag van de muziekmiddag gereageerd? Is mijn foto geliked? Wat staat er nieuw in de agenda? Nu is dat soms best even zoeken. We werken aan een overzichtelijke lijst, die je als medewerker makkelijk kan ‘scannen’. Als je wilt klik je dan zo door naar de Familienet-pagina waar je moet zijn.

De zorginstelling pagina is voor de familie bereikbaar door op de Familienet-pagina te klikken onder de naam van de hoofdpersoon. De zorginstelling pagina is nu (nog) redelijk leeg met slechts contactgegevens. Daar gaan we verandering in brengen! Ruimte voor algemeen nieuws, foto’s van de locatie, voorstellen van medewerkers (‘smoelenboek’) enz. Suggesties welkom. Dus heb je ideeën, stuur een mail naar contact@familienet.nl

Een nieuw uiterlijk, maar Familienet blijft altijd simpel en overzichtelijk in gebruik. Beloofd! We hebben onze homepage en informatiepagina’s vernieuwd. De sfeer past bij het doel van Familienet: Deel mooie momenten. Hopelijk vind je het ook mooi. Kijk maar eens op familienet.nl. Dit mooie ontwerp gaan we ook op de pagina’s na het inloggen doorvoeren.

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!

"*" geeft vereiste velden aan