Familienet functie uitgelicht: Forum

7 september 2022

Het Forum van Familienet is de plek waar medewerkers en familieleden van een bepaalde afdeling elkaar (digitaal) ontmoeten. Ze kunnen een specifiek onderwerp aansnijden, waarop vervolgens kan worden gereageerd.

Op het Forum kunnen medewerkers én familieleden een gesprek starten over een bepaald onderwerp. Men kan er oproepjes plaatsen (‘Wie helpt mee met bloemschikken?’) en met elkaar overleggen (‘Wanneer zullen we dit jaar de paasbrunch organiseren?’).

Zo werkt het:

  1. De Familienetbeheerder van de locatie kan het Forum inschakelen. Zie je geen Forum op je scherm, vraag de beheerder dan het Forum ‘aan’ te zetten.
  2. Je ziet op je pagina de knop ‘Forum’. Klik daarop en je ziet het lijstje met onderwerpen waarover al wordt gesproken. Als je zelf een nieuw gesprek wilt starten klik je op ‘+ nieuw onderwerp’.
  3. Als je wilt aanhaken bij een bepaald onderwerp, klik erop en je ziet direct het gesprek dat hierover al gaande is. Je kunt reageren.

 

Tip: Als jullie het Forum op ‘aan’ zetten, plaats dan direct een bericht waarin je vertelt waarvoor jullie Forum is bedoeld.

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!

"*" geeft vereiste velden aan