Familienet functie uitgelicht: Groepsbericht

3 februari 2022

Als je aan alle families van je afdeling precies hetzelfde wilt vertellen, hoef je het niet telkens opnieuw te schrijven. Je maakt er een Groepsbericht van. Zo werkt het:

  1. Je klikt ‘Groepsbericht’ aan. Daar schrijf je jouw bericht en zet er eventueel foto’s en video’s bij. Alle families van de afdeling lezen hetzelfde. Hou het dus algemeen.
  2. Is jouw Groepsbericht voor bepaalde families juist NIET bedoeld? Geen probleem. Je selecteert de families die het bericht niet moeten ontvangen.
  3. Families ontvangen je Groepsbericht in de ‘gewone’ tijdlijn. Een Groepsbericht wordt aan de families getoond als een gewoon bericht, waar ze ook op kunnen reageren.
  4. Je leest onder je Groepsbericht de reacties van familie. Voor de reacties hoef je dus niet naar de verschillende pagina’s. Dat is wel zo overzichtelijk
  5. Foto’s en privacy. Ook in een Groepsbericht kun je foto’s met één of meer cliënten zetten. Je overtreedt daarmee geen privacyregels.

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!