Familienet is een prachtmiddel

5 maart 2021

Kim Peeters is activiteitenbegeleidster bij Klein Waelwick (Zorggroep Maas & Waal) in Ewijk en deelt haar ervaring over het gebruik van Familienet.

Kim Peeters

Kim Peeters

”Sinds bijna twee jaar maken wij op kleinschalig wonen gebruik van Familienet. Zodra we ervan hoorden waren we al enthousiast en dit is eigenlijk al die tijd zo gebleven, zo niet meer! We maken dagelijks met heel veel plezier gebruik van Familienet; een prachtmiddel om familieleden van onze bewoners op de hoogte te brengen van ons activiteitenprogramma en hoe hun vader/moeder/partner diens dag invult.

Verder maken we ook gebruik van Familienet om ze op de hoogte te stellen van bijzonderheden, zoals externe activiteiten die in de dichtstbijzijnde kerk worden gehouden, of vraag om deel te nemen aan de cliëntenraad, of rondom vaccinaties. We merken dat veel familie gebruik maakt van Familienet. Dit zien we aan de reacties onder de foto’s waarin familie aangeeft te genieten van het plezier van diens familielid en ook in gesprekken krijgen we terug dat ze echt kijken naar de activiteitenplanning en op basis hiervan hun bezoeken indelen.

Kortom: wij zullen nog lang gebruik maken van Familienet! ☺”

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!