Familienet is een schot in de roos

7 oktober 2021

Jenny de Bruine (op de foto samen met bewoner Ben) is activiteitenbegeleider bij Zorgbalans Den Weeligenberg in Hillegom en vertelt over haar ervaring met Familienet.

“Vanaf het begin van de coronaperiode maken wij als huis gebruik van Familienet. Het was een schot in de roos in een hele moeilijke periode, vooral voor onze bewoners maar ook zeker voor hun familieleden. Via Familienet konden we veel met de familie delen op het moment dat ze niet op bezoek mochten komen. Dit verzachtte het leed enigszins. Ook werden er veel foto’s, filmpjes en berichten terug gestuurd die wij weer met veel plezier met onze bewoners konden bekijken.

Ook na deze heftige periode bleven we natuurlijk Familienet gebruiken. Het beviel inmiddels zo goed! Het is geweldig om de fijne momenten te kunnen delen. Niet alleen grote activiteiten zoals optredens of een themamiddag, maar ook de intieme en persoonlijke momentjes.

Voor familie is het waardevol om te kunnen zien wat er eigenlijk allemaal gebeurt in huis en ook aankondigingen zijn eenvoudig te delen.

We zijn blij met dit mooie programma! Het heeft ons allemaal meer verbonden; bewoner, familie en medewerkers en we hopen hier nog lang gebruik van te kunnen maken.”

 

Woonzorgcentrum Den Weeligenberg in Hillegom.

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!

"*" geeft vereiste velden aan