We laten zien wat we allemaal organiseren op het gebied van welzijn

30 oktober 2020

bewoner familynet

Team welzijn locatie ISZ De Brug Beukenstein:

”Een aantal jaar geleden zijn we op onze oude locatie Nassau Odijckhof gestart met Familienet. Op de verschillende afdelingen waren er destijds ongeveer 25 familieleden lid van Familienet.

Toen we verhuisd zijn naar Beukenstein en in maart van dit jaar in de lockdown terecht kwamen leek het ons fijn om zoveel mogelijk familie lid te maken van Familienet om hen zo mee te nemen in het dagelijks leven op de woningen en afdelingen. Daarnaast kunnen we laten zien wat we allemaal organiseren op het gebied van welzijn.

Een bewoner die filmpjes kijkt op Familienet die door haar kinderen zijn geplaatst.

We vinden het heel fijn dat zoveel familieleden, inmiddels rond de 100, zich aangemeld hebben en er ook echt bij betrokken zijn. Tijdens de lockdown hebben wij als welzijnscoach de medewerkers wegwijs gemaakt met het plaatsen van foto’s en filmpjes om zo de mooie momenten, die er zeker
ook waren, vast te leggen.

We hebben familie als tip meegeven om zelf filmpjes te maken van het huis, tuin of de familie. Mooi om te zien dat daar gehoor aan gegeven is en we bewoners echt blij hebben kunnen maken in deze moeilijke en zware tijd. Ook nu plaatsen we als team welzijn nog steeds alle activiteiten en mooie bijzondere momenten die we mogen beleven met de bewoners op locatie Beukenstein.”

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!

"*" geeft vereiste velden aan