Wij werken het liefst samen met familie

3 februari 2022

Marije Boone (Begeleider D bij Ipse de Bruggen) kan het niet kernachtiger zeggen: “Familie is onze belangrijkste bron van informatie en inspiratie. Die kent onze cliënt het beste.”

Maar daar is niet alles mee gezegd. Marije: “Omgekeerd geldt namelijk hetzelfde, wij zien de cliënt immers de hele dag.” Marije vindt dat de zorg voor mensen met een handicap beter wordt als professionals op een gelijkwaardige manier kunnen samenwerken met familie. Het is volgens haar een echt samenspel. “Daarom investeert Ipse de Bruggen in goede familiecontacten. En daarbij speelt Familienet een grote rol. Familienet is voor ons hét medium om de lichte kant van het leven met elkaar te delen.”

Marije Boone: “…..bron van informatie en inspiratie.”

Bij Ipse de Bruggen wordt vooral enthousiasme gedeeld via Familienet. “We merken dat familie het enorm waardeert als we op deze manier met hen communiceren. Daarom rollen we het nu uit over alle locaties. We hebben zelfs een eigen Familienet-team opgezet om dat in goede banen te leiden.” Over de samenwerking met Familienet is Marije zeer tevreden. “Bij Familienet krijg ik een warm gevoel, vooral omdat ik zie hoe het bijdraagt aan onze relatie met familie.”

Familienet nieuwsbrief

Inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies, handige tips en meer. Wil je 6 keer per jaar onze Familienet nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!

"*" geeft vereiste velden aan