De zorg voor moeder of vader goed geregeld

Met Familienet regelt u zorg rondom een familielid op een makkelijke en leuke manier. Op een persoonlijke en afgeschermde pagina maakt u onderling afspraken, deelt u mooie momenten en bewaart u herinneringen.

Probeer Familienet 14 dagen gratis

Persoonlijke, afgeschermde pagina

Familienet is een persoonlijke, afgeschermde pagina waar alleen de door u aangewezen personen bij kunnen. Hier kunt u 24/7 onderling communiceren. Familienet is gemakkelijk in gebruik en toegankelijk op PC, telefoon en tablet. Zo bent u als familie altijd en overal op de hoogte.

Berichten delen

Op de persoonlijke pagina kunt u snel en makkelijk berichten plaatsen. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een bezoekje of een andere gebeurtenis. Zo kunnen alle familieleden elkaar op de hoogte houden. Ook is het mogelijk een foto, video of document toe te voegen.

Agenda bijhouden

In de overzichtelijke agenda kunnen leden van de persoonlijke pagina afspraken en taken delen. Wanneer moet moeder naar de huisarts? Komt de fysiotherapeut ook nog langs binnenkort? Of verdeel de bezoekjes onderling zodat er regelmatig iemand is. Een handige tool voor het verdelen van zorg en het delen van belangrijke momenten.

Het Levensboek

Met het unieke Familienet Levensboek maakt u samen met de rest van de familie een prachtig document over het leven van de hoofdpersoon. Deel foto’s, herinneringen, video, belangrijke gebeurtenissen, muziek en meer… Iedereen kan bijdragen en het resultaat bekijken.

Betrek professionele zorg

Het is mogelijk zorgprofessionals toegang te geven tot Familienet. Dit verbetert de communicatie rondom het familielid. De zorgprofessional kan makkelijk updates delen en de familieleden kunnen makkelijk vragen stellen. Dit gebeurt in een eigen omgeving zodat iedereen precies ziet wat nodig is. De zorgprofessional ziet dus niet automatisch alles.

Goed om te weten

Werkt ook op tablets en mobiele telefoons
We hebben er voor gezorgd dat Familienet toegankelijk is op verschillende apparaten. De persoonlijke pagina is bereikbaar op PC, maar ook op telefoon en tablet. Zo wordt het nog gemakkelijker om snel berichten en andere zaken te delen op de persoonlijke pagina.

Veilig en betrouwbaar
Familienet is veilig en betrouwbaar, privacy is erg belangrijk. Gebruikers moeten inloggen met e-mailadres en wachtwoord en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Gegevens worden bij een betrouwbare partij opgeslagen. Deze partij beschikt over een ISO 27001 en een NEN 7510 certificaat.

Geen advertenties
Familienet maakt geen gebruik van advertenties en zal dit ook in de toekomst niet gaan doen. Wij delen nooit data met derden. Hiermee onderscheiden we ons van veel gebruikte social media platforms als Facebook en Whatsapp.

Kosten

Voor een Familienet pagina kiest u zelf het abonnement:

  • Maandabonnement voor €4,95
  • Jaarabonnement voor €49,95

Dit is een vast bedrag voor de pagina. U kunt daarop zoveel gebruikers toevoegen als u zelf wilt. Ook is er geen limiet aan het aantal berichten, foto’s, video’s of documenten. Heel transparant, dus.

Waarom kost Familienet geld?
We werken elke dag hard om Familienet te verbeteren en door te ontwikkelen. En zoals u heeft kunnen lezen: we maken geen gebruik van advertenties. Betalende gebruikers zijn onze enige bron van inkomsten. We houden de kosten bewust laag om Familienet toegankelijk te houden voor iedereen.

  • Alle familieleden goed op de hoogte
  • Mooie herinneringen opgeslagen in het Levensboek
  • Werkt altijd en overal op PC, tablet en telefoon
  • Is gebruiksvriendelijk; iedereen kan het gebruiken
  • Is uitstekend beveiligd: elke familie een afgeschermde pagina
  • Kost slechts {{currency}}4,95 per maand

Probeer Familienet nu gratis uit

Kennismaken? Probeer nu zelf hoe makkelijk Familienet werkt. We bieden u met veel plezier een gratis proefabonnement van 14 dagen aan, dit stopt automatisch. Daarna beslist u of u een betaald abonnement neemt.

Probeer Familienet 14 dagen gratis
sinds 2005