Zo werkt het

Wat kunnen u en uw collega’s precies met Familienet? We leggen het graag uit.

Bekijk de functies in 2 minuten

Bekijk in het filmpje van 2 minuten alle functies van Familienet: Berichten delen, Agenda bijhouden, Levensboek, Groepsbericht en het Forum.

Berichten delen

Met een paar kliks deelt u berichten met de familie. Een verslag van de wandeling in het park bijvoorbeeld. En, nog leuker: voeg een foto, video of document toe.

Zo weet de familie altijd wat er speelt en hoe het gaat met uw cliënt. Dit komt de communicatie ten goede, verhoogt de betrokkenheid en levert mooie herinneringen op. Allemaal overzichtelijk op één plek.

Agenda bijhouden

Zijn er activiteiten, afspraken of taken die relevant zijn voor de familie? Dan zet u ze makkelijk in de agenda. Nu weet iedereen welke belangrijke momenten er zijn en hoe ze eventueel kunnen bijdragen.

Het Levensboek

Het Familienet Levensboek is een beschrijving van de geschiedenis van de hoofdpersoon met daarbij een tijdlijn die door de familie met gebeurtenissen wordt gevuld. Iedereen draagt bij aan het compleet maken van de tijdlijn in woord en beeld en zo leert iedereen de unieke levensloop kennen.

Voor zorgverleners is dit waardevol omdat ze zo hun cliënten beter kennen en begrijpen. Familieleden waarderen het samenbrengen van herinneringen en moeder, vader of een ander familielid ziet zijn/haar leven voorbij komen. Waardevol voor iedereen, dus. En ook nog eens heel makkelijk, want digitaal. Bovendien: blijvend beschikbaar voor familie.

Bekijk Levensboek Informatiepagina

Groot bereik met Groepsbericht

Heeft u een boodschap voor een hele afdeling? Maak dan een Groepsbericht. Zo is iedereen tegelijk op de hoogte. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van de gezamenlijke muziekmiddag of een nieuwsbrief. U heeft geen e-mailadressen meer nodig om iedereen te bereiken.

Het Forum voor contact tussen families

Op het Forum kunnen families onderling onderwerpen met elkaar bespreken. Bijvoorbeeld het plannen van een uitstapje met iedereen van de afdeling.

Goed om te weten

Werkt ook op tablets en mobiele telefoons
U kunt Familienet makkelijk gebruiken op de PC, maar ook op een tablet of mobiele telefoon. Zo kunt u bijvoorbeeld een foto maken met uw mobiel en gelijk delen op de Familienet pagina.

Veilig en betrouwbaar
Familienet is veilig en betrouwbaar, privacy is erg belangrijk. Gebruikers moeten inloggen met e-mailadres en wachtwoord en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Gegevens worden bij een betrouwbare partij opgeslagen. Deze partij beschikt over een ISO 27001 en een NEN 7510 certificaat.

Geen advertenties
Familienet maakt geen gebruik van advertenties en zal dit ook in de toekomst niet gaan doen. Wij delen nooit data met derden.

Waarom word je blij van Familienet

Bestel gratis informatiepakket

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in Familienet. Als jij en je collega’s er meer over willen weten, bestel dan nu ons informatiepakket. Het is gratis en je hebt het morgen in huis. In het pakket vind je informatiefolders en… een leuk cadeautje!

Bestel gratis informatiepakket 800+ zorginstellingen gingen je voor
sinds 2005