Deel de mooie momenten

Familienet is dé communicatie app voor de zorg. Medewerkers delen berichten, foto’s en video’s op een veilige persoonlijke pagina. Zo is familie goed op de hoogte van belangrijke en mooie momenten in het dagelijks leven van hun dierbare.


Probeer gratis Bekijk functies

Elke cliënt een eigen pagina

Berichten delen

Plaats eenvoudig berichten met foto’s en video’s. Zo is de familie van cliënten op de hoogte van praktische informatie en de mooie momenten.

Groepsbericht

Met het groepsbericht bereik je met één bericht tientallen families. Dat bespaart een hoop tijd.

Agenda

Wanneer is er een leuke activiteit op de afdeling en wanneer komt de dochter op bezoek? Het staat allemaal in de overzichtelijke agenda.

Bekijk alle functies

“Ik promoot Familienet overal waar ik kan. Het levert zoveel moois op voor onze medewerkers, onze bewoners en hun families.”

Jolanda Duinkerken en Liesbeth Cator - ZINN

“Familieleden zijn vanaf het begin enthousiast; het delen van alledaagse dingetjes via Familienet maakt impact. Ouders zien hun kinderen nu vaker én in een andere setting dan alleen tijdens bezoekjes.”

Bianca - Philadelphia Zorg

Kim Peeters

”Sinds bijna twee jaar maken wij op kleinschalig wonen gebruik van Familienet. Zodra we ervan hoorden waren we al enthousiast en dit is eigenlijk al die tijd zo gebleven, zo niet meer! We maken dagelijks met heel veel plezier gebruik van Familienet; een prachtmiddel om familieleden van onze bewoners op de hoogte te brengen van ons activiteitenprogramma en hoe hun vader/moeder/partner diens dag invult.”

Kim Peeters - Klein Waelwick (Maas & Waal)

“Familienet is voor ons een uitkomst! We kunnen dagelijks laten zien welke activiteiten we doen en wat er wordt gegeten, uiteraard plaatsen we daar leuke foto’s bij. Mantelzorgers zijn vaak heel verrast om te zien wat hun familielid allemaal nog kan!”

Desirée van Vliet - Laurens

“Onze ervaring met Familienet is zeer positief! Voor ons is het gebruik hiervan goud waard! We maken mooie momenten inzichtelijk d.m.v. beeld en geluid. Familie kijkt van een afstandje mee en zijn erg blij om beelden van hun geliefde te zien.”

Saskia en Agnes - Herbergier Etten-leur

Meer dan 1000 zorginstellingen gebruiken met veel plezier Familienet

Waarom je blij wordt van Familienet

Mooie momenten delen

Familie leeft mee, waar ook ter wereld.

Motiveert medewerkers

Veel positieve reacties van familie.

Meer familieparticipatie

Familie helpt vaker mee bij activiteiten.

Bespaart veel tijd

Bereik met één bericht alle familieleden.

Eenvoudig in gebruik

Simpel te starten en werkt op alle schermen.

Veilig

Privacy gewaarborgd en voldoet aan AVG.

Familienet bij jouw zorginstelling?

Wil je bij jouw zorginstelling ook op een eenvoudige en leuke manier contact met familie? Probeer Familienet dan gratis en vrijblijvend 6 weken uit.

Probeer gratis

Blijf op de hoogte van Familienet

Gebruikers aan het woord met inspirerende verhalen uit de praktijk, berichten over mooie nieuwe functies en meer. Wil je een paar keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in!